Válassz egy programot !

Folyamatosan végezhető középhaladó jógaprogram

Ez a program nem egy konkrét fókusztémát jár körbe, hanem általános gyakorlatokból áll össze, mint a klasszikus jógatanfolyamok. 

Ha a testmozgás a célod, van némi gyakorlatod, szereted a kihívásokat és változtosságot, akkor kezdd el bátran!

Heteken, hónapkon keresztüli rendszeres gyakorlást biztosít neked.

Minden alkalommal egy új jógaórán vehetsz részt, pont úgy, ahogy egy jógastúdióban is tennéd. 

Ezek az órák mindenkinek szólnak, de teljesen kezdőként azt javaslom, hogy a kezdő tanfolyammal vágj bele a gyakorlásba, és utána térj át nyugodtan erre a kurzusra.

Komplex jóga,-és életmód programok

Olyan tanfolyamok, melyek túlmutatnak a megszokott jógaprogramokon. 

A mozgásanyag, ászanagyalorlás, vagyis hétköznapi nevén a "jóga" mellett elméleti anyagokat, tudásanyagokat, pszichológiai támogató anyagokat, meditációs gyakorlatokat, relaxációkat, egyéb kiegészítő elemeket is tartalmaznak. Mindezt annak érdekében, hogy teljes, átfogó képet, tapasztalatot és élményt, fejlődési lehetőséget adjanak a felhasználónak, vagyis neked. 

 

Tematikus rövidített programok - szűkített gyakorlati kurzusok

Olyan kurzusok, melyek adott témát dolgoznak fel, adott problémára adnak megoldást, adott fókuszt erősítenek, illetve adott területet fejlesztenek, pl.: alakformáló program, stresszkezelő program, testtartásjavító program....

Mindezt rövidített 7-10 alkalmas formában. A komplex programok nagyon zanzásított változatai.

Abban különböznek egy átlagos tanfolyamtól,  hogy nem általános gyakorlások, tudásanyagok, segítő anyagok alkotják, hanem  az általad kiválasztott cél elérését segítő speciális tartalmakból tevődik össze. 

Mindezt azért, és úgy, hogy legjobban segítsen téged az adott problámád megoldásában, érdeklődésed kielégítésében, vagy célod elérésében. 

Alap,-és kezdő programok

Ezek a tanfolyamokat mindenki számára jószívvel ajánlom, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó gyakorlóról van szó. 

Lépésről lépésre vezetnek a fejlődés útján, megtanítva az alapokat annak érdekében, hogy erre a későbbiekben építeni lehessen. 

A biztonságos haladás és gyakorlás szem előtt tartása, valamint a feszengésmentes légkör biztosítása kiemelt cél volt összeállításukkor. 

Ősi módszerek mai nyelven, a ma emberének.

Ingyenesen kipróbálható próbakurzusok

Kellemes gyakorlást kívánunk neked, és örülünk ha kipróbálod ingyenesen elérhető programjainkat!

 

Ingyenes programok